Klever Blog

viimeisimmät kirjoitukset

Laskujen maksamisen voi tehdä itselleen helpoksi

Vaikka laskuja tulisikin vain harvoin, voi niiden laiminlyönti pahimmillaan johtaa maksuhäiriömerkintään ja luottotietojen menettämiseen. Paperilaskujen muistipelistä kannattaa siis luopua nyt. Huolimatta siitä, tuleeko laskuja vuodessa pari vai parikymmentä. Lue lisää »

Miksi räjäytimme 1000kg laskuja?

En usko, että kukaan tiesi millainen jättipanostus Kleverbangista tulisi, kun projekti oli vielä kirjoituspöydällä. Laskujen räjäytyksestä muodostui suuri yleistötapahtuma ilotulituksineen, tuliesityksineen ja huippuartisteineen. Sen lisäksi aiesopimuksestamme Lindorffin kanssa uutisoittiin yli kymmennessä lehdessä. Lue lisää »

Tiedote: Klever ja Lindorff aloittavat yhteistyön

Klever ja Lindorff aloittavat yhteistyön, jonka tavoitteena on vähentää paperilaskuja. Finanssiteknologian startup-yritys Klever ja luotonhallinnan palveluyritys Lindorff ovat solmineet aiesopimuksen yhteistyöstä paperilaskujen määrään vähentämiseksi. Lue lisää »

Klever pienentää hiilijalanjälkeäMurehditko lentomatkasi aiheuttamaa lisäystä hiilidioksidipäästöihin? Tai tunnetko ympäristön tuomitsevan katseen peruutuspeilissä, kun hyppäät autoosi lyhyttä kauppareissua varten? Epätäydellisessä maailmassa kun elämme, omat mieliteot ja mukavuudenhalu ajavat joskus ympäristöystävällisten valintojen edelle. Lue lisää »