Laskuttajille

Klever tehostaa organisaatiosi laskutusta ja mahdollistaa laskutuksen tuloksellisen digitalisaation. Ota käyttöön Klever mobiiliratkaisut ja säästä laskutuskuluissa sekä kotiuta saatavasi nopeammin. Klever on mahdollisuus vähentää merkittävästi laskutuskuluja, parantaa asiakastyytyväisyyttä sekä nopeuttaa organisaatiosi kassankiertoa.

Lue lisää mobiiliratkaisujen käyttöönottosta, hyödyistä sekä mahdollisuuksista ja lataa ilmainen PDF-dokumentti. Lataa

Hyödyt laskuttajalle

  • Klever konvertoi puolestasi paperilaskut digitaalisiksi mobiililaskuiksi
  • Säästä laskutuskuluissa vähentämällä merkittävästi lähetettävien paperilaskujen määrää
  • Paranna asiakastyytyväisyyttä tarjoamalla kuluttajille helppokäyttöinen ja mukava laskujen maksamisen mahdollisuus
  • Kotiuta saatavasi nopeammin mm. Kleverin monipuolisten maksutapojen sekä eräpäivämuistutusten ansiosta
  • Klever pienentää asiakastuen kustannuksia
  • Tarjoa kuluttaja-asiakkaillesi automaattiset muistutukset eräpäivistä
  • Tarjoa kuluttaja-asiakkaillesi erilaisia maksutapoja laskujen maksuun

Me Kleverillä teemme töitä, jotta voit tarjota parhaan laskutuskanavan kuluttaja-asiakkaillesi! Me annamme digitaaliset työkalut käyttöösi, jotta voit tehostaa kuluttajalaskutusta ja nopeuttaaa kassankiertoasi.

Faktaa

Suomessa välitetään vuosittain noin 350 miljoonaa kuluttajalaskua, joista noin 68% välitetään paperilla. Klever konvertoi laskut lähettäjien ja/tai välittäjien puolesta digitaalisiksi laskuiksi. Digitaaliset laskut Klever välittää kuluttajien matkapuhelimiin. Tämä mahdollistaa laskun lähettäjälle ja välittäjälle merkittävät säästöt, nopeuttaa saatavien kotiuttamista ja vähentää asiakastuen määrää. Rahoittajille Klever tarjoaa rahoitusalustan, jossa rahoittajan tarjoama maksutapa tuodaan kuluttajan matkapuhelimeen ja yhdistetään laskujen maksuun. Käytännössä kuluttaja voi maksaa laskunsa rahoittajan maksutavalla, joka voi esimerkiksi olla: eräpäivän siirto, maksukortti, erämaksu, laskurahoitus, jne.

Paperilasku on kallis ja hankala laskutusketjun jokaiselle osapuolelle. Kaikista kuluttajalaskuista noin 22% maksetaan myöhässä. Monesti syy maksun myöhästymiseen on muualla kuin rahojen puutteessa. Lasku saattaa olla kadonnut, unohtunut tai kuluttaja ei välttämättä ole edes tietoinen laskusta. Tämä johtaa monenlaisiin ikäviin tilanteisiin, maksumuistutuksiin ja perintään, pahimmillaan palvelun katkaisuun. Yritykselle myöhästynyt lasku tarkoittaa aina hitaampaa kassavirtaa. (Tiedot perustuvat Lindorff kuluttaja-analyysiin vuodelta 2017)

Säästää laskutuskuluissa ja nopeuttaa myyntisaatavien kotiuttamista

Klever mobiilisovellus on kuluttajalle ilmainen ja helpoin tapa maksaa laskuja. Klever kokoaa kuluttajan kaikki laskut samaan sovellukseen, ilmoittaa notifikaatioilla saapuneista uusista laskuista ja lähestyvistä eräpäivistä ja hoitaa laskun vahvistetuksi vain yhdellä pyyhkäisyllä. Kleverissä ei näpytellä viitenumeroita, viivakoodeja tai muitakaan merkkijonoja. Mikäli maksumuistutuksia tulee, niputtuvat ne sovelluksessa alkuperäisen laskun yhteyteen.

Lue lisää mobiiliratkaisun käyttöönottosta, hyödyistä sekä mahdollisuuksista ja lataa ilmainen PDF-dokumentti. Lataa