Miten voimme auttaa?

Onko laskuja mahdollista maksaa yksityishenkilöille?
Valitettavasti tämä ei toistaiseksi ole mahdollista. Kehitämme jatkuvasti Kleveriä ja uusia ominaisuuksia tulee jatkossa lisää.
Miten Klever toimii?
Siirtäessäsi laskun Kleveriin, Klever tunnistaa laskuttajan tiedot ja informoi laskuttajaa uudesta laskutustavasta, kun hyväksyt sen. Sinun ei itse tarvitse ottaa yhteyttä laskuttajaan. Tunnistaudut Kleveriin verkkopankkitunnuksilla. Kirjautuminen Kleveriin tapahtuu joko sormenjälkitunnistimella tai tunnusluvulla.  

 


Miten otan Kleverin käyttööni?
Klever on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille, voit ladata sovelluksen ilmaiseksi App Storesta täältä, tai Google Play Storesta täältä. Rekisteröinti onnistuu Facebook-tilin tai sähköpostiosoitteen avulla. Kun olet suorittanut rekisteröitymisen, voit aloittaa laskujen syöttämisen Kleveriin. Sovellus toimii kaikkien pankkien debit-korterilla.
Onko Kleverin käyttö turvallista?
Mikäli pidät huolta henkilökohtaisista tunnuksistasi, Kleverin turvallisuus on verrattavissa verkkopankkiin.

Luottokorttitietoja käsittelee PCI-sertifioitu yhteistyökumppanimme Solinor. Maksukortin tietoja ei tallenneta Solinorin ohjelmistojen ulkopuolelle. Yhteys Kleverin ja Solinorin ohjelmiston välillä on salattu korkealaatuisella SSL-varmenteella. Ohjelmisto toimii Microsoftin Azure-alustalla.

      solinor