Miten voimme auttaa?

Miten Klever toimii?
Siirtäessäsi laskun Kleveriin, Klever tunnistaa laskuttajan tiedot ja informoi laskuttajaa uudesta laskutustavasta, kun hyväksyt sen. Sinun ei itse tarvitse ottaa yhteyttä laskuttajaan. Tunnistaudut Kleveriin verkkopankkitunnuksilla. Kirjautuminen Kleveriin tapahtuu joko sormenjälkitunnistimella tai tunnusluvulla.  

 


Miten otan Kleverin käyttööni?
Klever on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille, voit ladata sovelluksen ilmaiseksi App Storesta täältä, tai Google Play Storesta täältä.

Uudet käyttäjät

Rekisteröinti onnistuu syöttämällä puhelinnumerosi kenttään. Saat tekstiviestillä nelinumeroisen koodin jonka sinun tulee täyttää sovelluksessa. Tämän jälkeen sinulta kysytään jos sinulla on jo ennestään Klever tili. Jos olet uusi käyttäjä vastaa: "EI" ja olet valmis käyttämään sovellusta.

Nykyiset käyttäjät

Päivitettyäsi sovelluksen, sinun tulee puhelinnumeron ja nelinumeroisen koodin täyttämisen jälkeen vastata "KYLLÄ" kysymykseen jos sinulla on jo Kleverin tili. Kirjaudu tämän jälkeen Kleveriin Facebookin tai sähköpostin avulla.
Mitkä pankkien maksukortit toimivat sovelluksessa?
Onko laskuja mahdollista maksaa yksityishenkilöille?
Valitettavasti tämä ei toistaiseksi ole mahdollista. Kehitämme jatkuvasti Kleveriä ja uusia ominaisuuksia tulee jatkossa lisää.
Onko Kleverin käyttö turvallista?
Mikäli pidät huolta henkilökohtaisista tunnuksistasi, Kleverin turvallisuus on verrattavissa verkkopankkiin.

Luottokorttitietoja käsittelee PCI-sertifioitu yhteistyökumppanimme Solinor. Maksukortin tietoja ei tallenneta Solinorin ohjelmistojen ulkopuolelle. Yhteys Kleverin ja Solinorin ohjelmiston välillä on salattu korkealaatuisella SSL-varmenteella. Ohjelmisto toimii Microsoftin Azure-alustalla.

      solinor