Miten voimme auttaa?

Miten lisään paperilaskun?

Ota kuva koko laskusta puhelimesi kameralla. Klever tunnistaa laskun tiedot ja pääset maksamaan laskun heti.

Miten lisään sähköpostilaskun?

Sähköpostilasku siirretään Kleveriin lähettämällä sähköpostilasku edelleen henkilökohtaisen Klever-osoitteeseesi. Lasku tulee olle PDF-muodossa.

Klever-osoitteesi löydät sovelluksesta, oman tilisi sivulta.

Miksi laskua ei hyväksytty?
Tarkista jos tililläsi on katetta tai jos tililläsi on esto internet ostoille. Voit muuttaa asetuksia nettipankissasi.
Mitkä laskut voin maksaa erissä?

Kleverissä voit maksaa erissä 200-2000 euron laskut. Huomiothan, että voit maksaa erissä ainoastaan yhden laskun kerrallaan, ja että maksusuunnitelmaa ei voi tehdä erääntyneille laskuille.

Miten maksan laskun erissä?

Jos haluat maksaa suuremman laskun useassa, pienemmässä erässä, avaa lasku sovelluksessa ja valitse “hyväksy”. Pyyhkäisypalkin yläpuolelle ilmestyy nuoli, josta avautuu eri maksutapojen valikko. Valitse valikosta “maksa erissä” -osuus.

Valitse sitten itsellesi sopiva maksusuunnitelma ja hyväksy sopimus. Saat erämaksuille erilliset laskut joka kuukausi.

Mitä erämaksu tarkoittaa?

Laskun erämaksaminen tarkoittaa suuremman laskun pilkkomista pienempiin tasaeriin. Voit solmia erämaksusopimuksen laskuillesi Kleverissä yhteistyökumppanimme Lowellin kanssa.

Kun solmit erämaksusopimuksen, laskuttaja saa saatavansa ajallaan, ja sinä maksat sopimuksen mukaan laskua takaisin Lowellille pienemmissä, kuukausittaisissa tasaerissä.

Otin kuvan laskusta, mutta kaikki tiedot eivät täyttyneet automaattisesti. Mitä tein väärin?

Epäonnistunut tietojen lukeminen saattaa johtua kehnosta valaistuksesta tai likaisesta kameralinssistä.

Vältä myös laskun kuvaamista suoraan tietokoneen näytöltä, sillä se johtaa usein huonoon kuvanlaatuun. Vältä myös kuvakaappausten kuvaamista.

Varmista lopuksi, että kaikki laskun tiedot mahtuvat kuvaan; vastaanottaja, IBAN-numero, viitenumero, summa ja eräpäivä.

Miten hallinnoin Kleverin puhelimeeni lähettämiä ilmoituksia?
Kleverin lähettämiä ilmoituksia voit muuttaa puhelimesi asetusten kautta. Valitse “Asetukset” →  “Klever”, ja pääset muuttamaan ilmoitusten asetuksia.
Miten siirryn tunnusluvusta sormenjälkitunnistukseen?
Voit siirtyä tunnusluvun käytöstä sormenjälkitunnistukseen Klever-sovelluksen kautta. Siirry “Asetukset”-osioon, ja kirjaudu ulos valitsemalla “Kirjaudu ulos”. Seuraavan kerran kun kirjaudut Klever-sovellukseen, voit vaihtaa tunnistuksen sormenjälkitunnistukseksi.
Miten vaihdan salasanani?
Salasanan tai tunnusluvun voit vaihtaa Klever-sovelluksen kautta. Siirry “Settings”-osioon, ja kirjaudu ulos “Log Out”-nappia painamalla. Seuraavan kerran kun kirjaudut Klever-sovellukseen, voit vaihtaa salasanasi tai tunnuslukusi.
En pysty maksamaan laskua — miten toimin?
Maksuhäiriön välttämiseksi ota yhteyttä laskuttajaan, mikäli et voi maksaa laskua eräpäivään mennessä.
Käytössäni on Credit/Debit kortti. Kumman korttinumeron syötän sovellukseen?
Jos sinulla on käytössäsi Credit/Debit-yhdistelmäkortti, tarkistathan että rekisteröit oikean korttinumeron sovellukseen.

Credit-kortin tiedot löytät kortin etupuolelta. Debit-kortin tiedot löydät kortin kääntöpuolelta, oikeasta alakulmasta. Syötä sen kortin tiedot sovellukseen, jolta haluat laskusi maksettavan.

Credit:debit-kortti
Mitä "Merkitse maksetuksi” tarkoittaa?
Jos merkitset laskun maksetuksi sovelluksessa, lasku ei mene maksuun Kleverin kautta. Tätä ominaisuutta voit käyttää jos lasku on maksettu muulla tapaa, mutta haluat tallentaa laskun Kleveriin muiden maksettujen laskujen kanssa.
Miten muutan laskun eräpäivää?
Kleverissä pääset helposti muuttamaan laskun eräpäivää. Klikkaa laskua, jonka eräpäivän haluat muuttaa. Lasku avautuu omaan valikkoonsa, josta voit edit-toiminnan avulla muuttaa eräpäivää.
Kleverin käytön lopettaminen
Kleverin tarkoitus on helpottaa elämääsi ja työskentelemme jatkuvasti parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen saavuttamiseksi. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen Kleveriin ja haluat palata perinteiseen tapaan maksaa laskuja, voit lopettaa Kleverin käytön ottamalla yhteyttä sovelluksen "Palaute"-osion kautta.